Casper Bodewitz

Drs. C. (Casper) Bodewitz, Energy Integrated

“Communicatie wordt binnen de IT vaak onderschat. Of het nu gaat over het begrijpen van technische impact, of de nut en noodzaak van bepaalde oplossingen, je moet elkaars taal kunnen spreken en begrijpen. Daarom focus ik in mijn aanpak om de techniek altijd ondergeschikt te maken aan het doel waarvoor het wordt ingezet. Door open, helder en met vertrouwen te werken zorg ik dat gezamenlijk het beste resultaat wordt gehaald. Dit doe ik op het gebied van softwareselectie, audits en IT architectuur.”

Goed om te weten

Casper is afgestudeerd op Informatica aan de Rijksuniversiteit Groningen in de richting van Computational Intelligence and Intelligent Systems. Hij heeft een brede ervaring in ontwikkelmethoden zoals Agile en SCRUM. Daarnaast is hij ook breed onderlegd in programmeertalen zoals Java en C#. Hij is specialist in integratie vraagstukken op het gebied van middelware en interfaces. Zijn ervaring reikt van de energiesector, overheid tot aan de game development industrie.

Leuk om te weten

Casper Is geboren in de stad Groningen en woont daar nog steeds. Casper heeft verschillende functies gehad bij stichtingen en netwerken die zich inzetten voor de ontwikkeling van ondernemerschap in het noorden. Hij combineert graag het analytische met het creatieve zowel in het werk als privé.